18-19 aug. : volgende nationale wedstrijd op Grevelingenmeer vanuit Scharendijke !

14 08 2012

De Europe klasse is uitgenodigd op het volgende “Benelux kampioenschap” dat volgend weekend (18 en 19 augustus) georganiseerd wordt op het Grevelingenmeer vanuit de Jachthaven van Scharendijke. Deze wedstrijd wordt nu al voor de 41ste keer georganiseerd door de Nederlandse Koninklijke Watersportvereniging  “De Kaag” in samenwerking met de Belgische en al even Koninklijke R.Y.C.B. en de WV “Scharendijke“

Het Grevelingenmeer is een schitterende locatie voor een zeilwedstrijd, geschikt voor elk type zeiler, van de overstapper tot de die-hard, niet zo ver rijden als U4, toch groot watervlak, vlakbij zee(wind) maar zonder de moeilijker condities (stroming, golven) van de Noordzee, … : niet te missen dus !! Profiteer van deze kans om aan een mooie wedstrijd deel te nemen !

Europe Trophy: tweedaagse wedstrijd = punten x 1.5!!

Het weer ? Zon, warm (24°) én 2 à 3 BF !!  🙂 🙂 🙂 🙂

Eerste start:  zaterdag 12.00 uur (opgelet: 2.5 nautische mijl varen naar het startgebied, zeker om 11 u de haven uit …) ; Op zondag is de eerste start om 10.00 uur.

GPS : Kloosternol 5, Scharendijke

Inschrijvingsgeld € 30

Uitzonderlijk dit jaar geen kampeermogelijkheid op de jachtclub, maar wel in de nabijgelegen campings (2 km) (reservatie voor 1 nacht niet steeds mogelijk, suggestie: zaterdagochtend afspreken en samen een camping zoeken) 

Feest ! Omdat de W.V. Scharendijke dit jaar 40 jaar bestaat en omdat die vereniging ontzettend blij is met jouw deelname aan de wedstrijd, biedt zij op zaterdag 18 augustus een echte Zeeuwse mosselmaaltijd aan aan alle deelnemers  🙂  .

Inschrijven en verdere info : klik hier !

 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: