Andries onbedreigd in Oostende

23 10 2012

Het glunderende podium : Elien (3de), Andries (1ste) en Robbe (2de)

Zondag 21 oktober werd op de Spuikom in Oostende één van de laatste nationale wedstrijden van dit seizoen afgewerkt.  18 zeilers kwamen opdagen, waaronder enkele nieuwe gezichten.  De vloot viel dan ook uiteen in een kopgroep van getrainde, ervaren Europe zeilers en de nieuwkomers.  Het werd een grijze dag met een veel rustiger windje dan voorspeld door Windfinder of Kustweerbericht (KMI zat er dichter bij deze keer): een 3 tot 2 BF, afzwakkend naarmate de dag vorderde.  5 reeksen werden gevaren.  Andries Pauwels voelt zich in dergelijke omstandigheden op zijn thuiswater in zijn sas en werd met 1/1/2/3/6 scores de onbetwiste winnaar, “op de voet” gevolgd door Robbe Van Hoye (1/2/4/4/4) en Elien Van Hooreweghe (2/3/4/5/9). 

Bij de nieuwkomers bleek Charlotte Wouters uit WVD Mechelen (Hombeek) het sterkst: ze eindigde op een verdienstelijke 9de plaats.

De club zorgde opnieuw voor een vlotte organisatie en een warm onthaal (o.a. met warme soep ’s middags en warme hotdogs na afloop van de wedstrijd 🙂  mnjam mnjam).

Een flauw briesje in de namiddag, maar daarom niet gemakkelijker zeilen: alert zijn voor windshiften was super belangrijk

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: