Award Yacht Manager voor Johan D’Hondt

14 12 2014

IMG_9791Zopas werd ik door het KBYV bekroond als Yacht Manager 2014. Dit is voor mij een hele eer en ik zou iedereen willen danken, die mij hun vertrouwen hebben geschonken.

Doch de organisatie van het Europees Master- en Jeugdkampioenschap in Nieuwpoort deze zomer kon alleen maar slagen door de inzet van heel veel vrijwilligers en een “Organizing Committee” dat hieraan meer dan een jaar intens heeft voorbereid.

Samen met de drie organiserende partijen: de Europe klasse, KYCN en de Pole Regatta.be en het Race & Rescue Team van de RYCB zijn we er in geslaagd om een mooi kampioenschap te organiseren.

De insteek was eerst en vooral om er een hoogstaande competitie op het water van te maken. En er voor zorgen dat dit internationale gezelschap van 130 jeugdzeilers en 32 masters op de wal zich echt als onze gasten zou voelen. Ook wensten we de zichtbaarheid van de zeilsport in de picture te zetten. Dit onder meer door een schitterende openingsparade door de Stad Nieuwpoort.

Een organisatie van deze omvang kost natuurlijk ook geld en daar we het inschrijvingsgeld ook haalbaar voor de zeilers wensten te houden, hebben we gelukkig kunnen rekenen op publieke en privé sponsors. Waarvoor heel veel dank.

Maar zelf met alle steun was dit kampioenschap enkel mogelijk dankzij een 60tal vrijwilligers die zich gedurende twee weken, voor sommige bijna dag en nacht, andere beperkter hebben ingezet om van dit kampioenschap een ongelooflijk zeilfeest te maken.

Ik zou dan ook deze Award aan hen willen opdragen.

Met sportieve groeten,

Johan D’Hondt

IMG_3380 - Version 2

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: