Training in Medemblik

14 04 2015

Medemblik, dinsdag 14 april 2015

Vermoeiende dag vandaag. Ondanks de harde wind (4 tot 5 bft) en het vele kapseizen zijn de acht Europe zeilers blijven doorvaren tot het einde. We hebben onze rust verdiend.

IMG_4655

We moesten van de coach om 7u30 gaan lopen. Weinig van ons waren hiermee akkoord omdat het erg vroeg is. Gelukkig hebben we onderhandeld en is er besloten dat we morgen om 8u lopen en dat we dus een halfuur langer mogen slapen.

Om 10u30 gingen we het water op, later dan gepland omdat er problemen waren met de mast van Caelan. We zijn tot 15u30 op het water gebleven. Onze belangrijkste aandachtspunten voor vandaag waren: gijpen, boot plat houden bij aan de wind, overstag gaan, startjes, … Het is ons niet gelukt om veel op de startjes te oefenen door de harde wind maar iedereen heeft zich kunnen verbeteren in de andere belangrijke punten. We eindigden met een wedstrijdje waar Tanguy eerste werd.

IMG_4653

Tijdens de gezellige briefing mochten Jari en Matisse hun tactische uitleg doen die ze voor vandaag hadden voorbereid. Morgen is het de beurt aan Jelle en Caelan om enkele tactische trukjes uit Nicolas’ boek uit te leggen aan de rest van de groep.

Fanny – BEL956

Advertenties

Acties

Informatie

One response

17 04 2015
Training in Medemblik

[…] We moesten van de coach om 7u30 gaan lopen. Weinig van ons waren hiermee akkoord omdat het erg vroeg is. Gelukkig hebben we onderhandeld en is er besloten dat we morgen om 8u lopen en dat we dus een halfuur langer mogen Lees verder… […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: