International Deutsche Jugend Meisterschaft (IDJM) | Dag 5

23 07 2016

Jari Duits Jeugdkampioen

Een grote proficiat aan Jari met zijn titel van Duits Jeugdkampioen 2016, een knalprestatie. Na zijn gloriejaren in de Spirouclass wordt het duidelijk dat Jari zijn verhaal verder geschreven wordt in de Europeclass. Ook een grote proficiat aan Benny en Sabine, jullie mogen terecht fier zijn op jullie zoon.

Maar we mogen de overige zeilers niet vergeten. Ook Jelle zeilde een super wedstrijd en neemt het brons mee naar huis. Op korte tijd is Jelle een vaste waarde geworden in de Europeclass ondanks zijn korte voorgeschiedenis in de zeilwereld.

International Deutsche Jugend Meisterschaft

Op zijn beurt maakte Toon zijn doel waar om in de top 10 te eindigen met een 10e plaats. Kilian viel net naast die top 10 en eindigde op de 11e plaats. Ik denk dat beide beginnende Europe zeilers heel tevreden mogen terugblikken op hun zeilweek in Duitsland.

Elien en Fanny eindigden respectievelijk op de 30e en 32e plaats en deden het heel goed in het U17 meisjes klassement. We zijn heel fier op beide jongedames. Caelan tenslotte eindigde op de 40e plaats en had een zeer goede laatste dag. Als het wat meer waait (4 BFT) komt Caelan duidelijk in zijn sas.

De definitieve stand na 4 zeildagen waarin 10 manches gezeild werden, vind je hier (onder de rubriek ‘Ergebnisse’).

International Deutsche Jugend Meisterschaft

Een grote dank u wel aan coach Mattijs voor zijn enorme toewijding en onvermoeibare inzet bij het coachen van deze groep jonge zeilers. Naast de technische aspecten van de trainingen was het bevorderen van de team spirit evenzeer van belang.

International Deutsche Jugend Meisterschaft

Tenslotte nog een woordje van dank aan de aanwezige ouders. Zonder hen was deze fantastische week niet mogelijk. Op de foto herkennen we van links naar rechts: Brenda, Filip, Åge, Sabine, Benny en Carla (Vahdi ontbreekt), en Luana samen met de mascotte van de Europeclass.

posted by Åge Vermeersch

Advertenties

Acties

Informatie
%d bloggers liken dit: